Jag har slitit mitt hår, och det som finns kvar har grånat. MEN, så roligt jag haft! Nu börjar jag skönja den rosett som ska knyta ihop säcken till det projekt jag hållit på med sen i julas.

Extra roligt har det varit att ha Bianca Davidson, grundare till Epafi Ab, vid min sida, och då pratar jag inte bara om affärslunchen på Lindas fingermat. Den dagen var det varmt och soligt, och så känns det fortfarande i hjärtat. 

Tack till Birgitta Ryding, grundare till Folk och frö och Ordföljdslinjalen. Ursäkta de språköverskridande uttrycken, men du är “my partner in crime, my bro, ma confidence”. Du har granskat, tyckt till och bringat reda både i mina anteckningar och i mitt huvud. 

Tack till Charlotte Forsgren, min fina vän sedan decennier tillbaka. Dina tolkningar, för att nämna några, av hushållsarbete, nederbörd och urbefolkning är så vackra! Det är beundransvärt att du lyckats med konststycket att göra detaljerade akvarellmålningar i miniformatet 8×3 cm. 

Tack Peter Bergqvist för ALLT. Du och jag hjälps åt och stöttar varandra ett bra tag till, tycker jag.

Bildserien tar sin början i juni. Steg 7 väntar jag med …