Det finns de gåvor som betyder lite extra …

Denna fantastiska tröja, i regnbågens alla färger, fick jag i födelsedagspresent av en av mina kunder. Tusen tack varma, goa Kathy för den fina presenten. Tänk att du känner mig så väl! Du visste att jag skulle uppskatta tröjan och när du beställde en i ditt eget namn, överraskade du mig genom att beställa en i mitt namn också.

Och du hade helt rätt, jag blev jätteglad. Jag känner mig ursnygg!

Kathy råkade skicka paketet i mitt smeknamn, det är i princip bara min mamma som fortfarande kallar mig det som står i mitt ID-kort (Ann-Maria), så det krävdes totalt sju samtal till Postnord och tre besök på utlämningsstället för att jag skulle få ut den, men det var det värt.

Nu undrar kanske någon över varför GÅVOR på översta raden inte står i bestämd form. Det brukar ju heta DE GÅVORNA, men tillåt mig då att få presentera “determinativa  pronomen”.: DE GÅVOR. De är inte så vanligt förekommande, men när de väl dyker upp sitter de som en smäck. Precis som tröjan!