Att lära känna ett nytt språk tar tid och speciellt verbet KÄNNA kan kännas svårt. Känner du igen dig? Eller känner någon igen dig? Jag känner många som känner till hur klurigt det är. 

Jag känner mig själv och jag kan känna på mig när någon känner att något är svårt. Då måste jag känna in. Jag känner mig glad när någon nysvensk känner sig säker på känna. Ibland undviker jag att känna efter för att inte känna av något gammalt lyte. Jag känner på tangentbordet. Känslan är på topp. Bara ett par rader till …

Vi lämnar känseln och går vidare till ett annat sinne. Verbet HÖRA är inte så krångligt, men om jag säger Jag hör av mig! eller Du hör från mig! Är det samma sak? 

Jag hör från dig jämfört med du hör av dig. Betyder det det samma? Vi hörs! Vem är det då som hör av sig? Du eller jag?

Jag hoppas att vi här på bloggen hörs igen. Och hör sen!